Цього тижня ми поговоримо про корисні та шкідливі продукти харчування, дослідимо поживні речовини та складемо меню.
Сьогодні ми дізнаємося про корисні харчові звички, а також навчимося розпізнавати корисні та шкідливі продукти.
Прочитайте текст і розгляньте зображення в підручнику на с. 74.
Прочитайте текст на с. 75.
Проаналізуйте і дайте відповіді на запитання.
1) Які з цих продуктів слід уживати щодня?
1) Які з цих продуктів слід уживати щодня?
2) Які можна куштувати зрідка й в обмежених кількостях?
2) Які можна куштувати зрідка й в обмежених кількостях?
3) Які продукти варто вилучити з раціону?
3) Які продукти варто вилучити з раціону?
Немає коментарів:
Дописати коментар