понеділок, 4 квітня 2022 р.

Дистанційне навчання. Я досліджую світ

Цього тижня ми поговоримо про корисні та шкідливі продукти харчування, дослідимо поживні речовини та складемо меню.
 

Сьогодні ми дізнаємося про корисні харчові звички, а також навчимося розпізнавати корисні та шкідливі продукти.

Прочитайте текст і розгляньте зображення в підручнику на с. 74.

Прочитайте текст на с. 75.


Проаналізуйте і дайте відповіді на запитання.

1) Які з цих продуктів слід уживати щодня?

2) Які можна куштувати зрідка й в обмежених кількостях?

3) Які продукти варто вилучити з раціону?


Виконайте завдання 1 в зошиті на с. 31

і завдання 3 на с. 32.

Руханка
Перегляньте відео

Подумайте і дайте відповіді на запитання.

1) Чому люди харчуються «швидкою їжею»?

2) Чому така їжа не корисна для здоров’я?

3) Які захворювання можуть виникнути, якщо часто харчуватися «швидкою їжею»?

4) Наведи приклади «швидкої їжі».








Немає коментарів:

Дописати коментар