четвер, 3 жовтня 2024 р.

Вивчаємо нові науки

 Біологія

Вивчаємо одноклітинні еукаріоти місцевих водойм




Хімія

Формуємо навички проведення експерименту










середа, 2 жовтня 2024 р.

Привітання хлопців

   Вже стало традицією, що 1 жовтня дівчатка класу вітають хлопчиків, як майбутніх захисників, з святом. Побажали їм міцного здоров`я, успіхів у навчанні, мирного неба. 

"Вшануймо пам`ять полеглих Героїв"

                      1 жовтня - День захисників і захисниць України

"Вшануймо пам`ять полеглих Героїв", - під такою назвою був проведений з учнями класу виховний захід за участю вчителя історії Поліщук М.В. День захисників і захисниць України - це, мабуть, найважливіше державне свято в році під час повномасштабної війни. Цього дня ми вшановуємо героїв і героїнь, які борються за незалежність своєї Батьківщини. А також згадуємо воїнів, котрі віддали життя за Україну. Тож хвилиною мовчання та покладанням квітів до Дошки Пам`яті ми вшанували полеглих захисників і, зокрема, випускників нашого навчального закладу. Доземний уклін Захисникам! Слава Героям!







Благодійна акція

 1 жовтня - День захисників і захисниць України

    В переддень Дня захисників і захисниць України в ліцеї була проведена акція "В єдності - сила", в ході якої відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Учні класу, за підтримки батьків, взяли активну участь в проведенні даної акції, проявили милосердя і небайдужість, виручивши при цьому 3551 грн.

   Звичайно, хочеться висловити слова подяки мамам наших учнів, які надали допомогу в організації і проведенні ярмарки: Драчук Н.Л., Глущенко Л.А., Кошель Т.Д., Сірій Н.О. Попри те, що цього дня двічі лунала сирена повітряної тривоги, разом ми зробили добру справу. Разом до Перемоги!