четвер, 25 січня 2024 р.

День іменинника

     Вітаємо наших іменинників: Чинківського Назара і Чинківську Злату. Хай незабутні спогади, щасливі моменти, яскраві події та сонячні дні створюють чудову погоду в вашому житті!




понеділок, 22 січня 2024 р.

День Соборності України

 22 січня - День Соборності України

   22 січня - особлива дата в історії України. У цей день ми відзначаємо два важливих свята - проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель. 106 років тому, 22 січня, українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку, а рівно через рік відбувся Акт злуки УНР і ЗУНР. 

  Більше про історію та факти учні дізналися від вчительки історії Поліщук М.В., яка провела урок Соборності “День возз`єднання України”.

                             


субота, 20 січня 2024 р.

Вітаємо з перемогою

     19 січня 2024 року в нашому ліцеї відбувся другий етап змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнської шкільної ліги" з футзалу серед учнів 2012-2013 років народження. Честь нашого закладу в складі команди захищали учні класу Тарасов Максим, Тарасов Дмитро, Федорцов Артем. Команда нашого ліцею показала добру підготовку та відмінну злагодженість, на що вказують результати матчів: у групі виграли у Телепинського ліцею з рахунком 11:0, а у фіналі перемогли ЗСШ №2 з рахунком 8:1 та зайняли 1 місце. Вітаємо! Так тримати!!!


День іменинника

       Наших іменинників, Бабіченка Дениса (9 січня) та Почепцова Ваню (19 січня), привітали з днем народження. Побажали, щоб кожен день був сповнений радістю, посмішками та чудовими емоціями! Щасливого дитинства та мирного неба!




Шанувальники рідного слова

     В ІІ етапі XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка Чинківський Назар зайняв 2 місце. Наші вітання! Молодець!!!

Листівка для захисника

     Вболіваємо за наших захисників, підтримуємо, беручи участь в різних акціях. А цього разу для наших воїнів ми підготували листівки: малюнки та звернення до захисників з словами подяки та щирими побажаннями.                 Разом до Перемоги!!!