понеділок, 27 листопада 2023 р.

Урок пам`яті "Голодомор 1932-1933 років"

      Пам`яті мільйонів українців, вбитих Голодомором 1932-1933 років, був присвячений урок, який провела вчителька історії Поліщук Марина Віталіївна. На уроці було висвітлено тему Голодомору як одну з найстрашніших сторінок минулого, усвідомлення його трагізму в історії нашого народу. 




субота, 25 листопада 2023 р.

"Запали свічку пам`яті"

                             


Учні класу вшанували пам`ять жертв Голодомору, взявши участь в акції "Запали свічку пам`яті".








вівторок, 21 листопада 2023 р.

День Гідності та Свободи

 

21 листопада - День Гідності та Свободи в Україні. 
Одне із знакових державних свят, встановлене на честь двох революцій - Помаранчевої 2004 року та Революції Гідності 2013-го. 
У цьому році відзначаємо перший ювілей Революції Гідності - 10 років. 
Про ці події ми згадали на виховній годині "Заряджені гідністю та жагою свободи".




       Хвилиною мовчання вшанували пам`ять про полеглих, які віддали своє життя за свободу нашої України. Слава Героям!

четвер, 16 листопада 2023 р.

"Толерантність - запорука людяності"

 16 листопада - Міжнародний день толерантності

     Тема толерантності залишається актуальною в сучасному суспільстві. Толерантність - важливий аспект будь-якого прогресивного суспільства, в якому  люди різних культур, релігій, рас співіснують. 

     Тому саме сьогодні, в Міжнародний день толерантності, учні класу побували в Публічній бібліотеці на діалоговому майданчику "Толерантність - запорука людяності". Діти були активними в розв`язанні практичних завдань, які вирішували як толерантні люди, обговорювали притчі про "толерантність", підбирали прикметники, які характеризують позитивні риси характеру людини на кожну літеру слова ТОЛЕРАНТНІСТЬ. Учні класу розуміють, що тільки взаєморозуміння та прийняття кожного члена суспільства можуть стати основою для побудови гармонійного та сприятливого оточення для всіх.



вівторок, 14 листопада 2023 р.

Благодійний ярмарок

  


      Продовжуємо добрі справи... Учні класу, за сприяння батьків, взяли участь в благодійному ярмарку “Від маленького серця до великої перемоги” на підтримку ЗСУ. До цієї справи долучилися всі учні класу. Чого тільки не було на нашому столі: випічка, солодощі, різні смаколики... Ми вторгували 3328 гривень. Молодці!

     Щира подяка нашим мамам: Воложаніній Тетяні Володимирівні, Кошель Тетяні Дмитрівні, Сірій Наталії Олександрівні, які оформили стіл в патріотичному стилі, надали допомогу в організації та проведенні ярмарку. Разом до Перемоги!









понеділок, 13 листопада 2023 р.

Благодійна акція

    13 листопада - Всесвітній день доброти

     До нашого освітнього закладу звернувся кам`янський волонтер благодійного фонду "Гарт" Шокодько Григорій Іванович з проханням посприяти в зборі банок для виготовлення м`ясної продукції для ЗСУ.  Тому учні класу та їх батьки долучилися та взяли участь в благодійній акції на підтримку ЗСУ, зібравши 48 банок. Разом до Перемоги!


День іменинника

                                  

    Сьогодні привітали іменинників, які народились в листопаді: Дем`яненко Карину та Сіру Софійку. Дівчаткам побажали міцного здоров`я, успіхів у навчанні та мирного неба. З днем народження!