четвер, 25 травня 2023 р.

Відкритий урок з футболу

    19 травня на міському стадіоні «Авангард» відбувся «Відкритий урок з футболу». Для дітей  були організовані тематичні локації, де юні спортсмени мали змогу навчитися основам гри в футбол та покращити свої навички. Цей захід мав на меті популяризацію футболу як гри, що об'єднує та допомагає людям, а також пропаганду здорового способу життя. Футбол не лише забезпечує фізичний розвиток, але й надає можливості для формування соціальних навичок та цінностей. Гра в команді вчить співпраці, взаємодії та довірі, а також допомагає розвивати лідерські якості та уміння приймати рішення в стресових ситуаціях.








четвер, 18 травня 2023 р.

Вишиванка єднає нас

 Зберігаючи і продовжуючи традиції українського народу, ми взяли участь у флешмобі, присвяченому Дню вишиванки та ознайомились з виставкою літератури "Вишиванок краса дивовижна" в бібліотеці ліцею.




























День Цивільного захисту

 Під час проведення уроку Цивільного захисту учні класу переглянули відео "Варто знати кожному" та пройшли вікторину "Цивільний захист".









понеділок, 15 травня 2023 р.

День іменинника

 14 травня святкувала день народження Васюра Мілана. Тож учні класу щиросердно привітали іменинницю, адресувавши теплі слова вітань і побажань. Бажаємо тобі, Міланко, щасливого дитинства, сонячних днів та мирного неба!