неділя, 19 березня 2023 р.

Заходи до Шевченківських днів

     З учнями класу вчителька української мови та літератури Небилиця Леся Михайлівна провела урок-подорож сторінками життя і творчості Т. Шевченка “Тарас Шевченко - поет і художник українського народу”.


Також учні класу брали участь у читанні творів Т.Г.Шевченка.
У шкільному читанні Сіра Софійка декламувала вірш "А нумо знову віршувати".


У міському конкурсі читців поезії Т.Г.Шевченка "Тарасовими шляхами" Чинківська Злата зайняла ІІІ місце за декламування вірша "Маленькій Мар`яні". Вітаємо!!!




вівторок, 14 березня 2023 р.

День іменинника

11 березня святкував день народження Кошель Марк, а 14 березня - Драчук Даша. Повітряні тривоги не дають нам спокою, тому і цього разу довелось вітати дітей в укритті. Учні класу на адресу іменинників висловили щирі слова вітань з найкращими побажаннями. В усіх нас є найбільша мрія - щоб закінчилась війна. То ж , діти, мирного і щасливого вам дитинства!




неділя, 12 березня 2023 р.

Чемпіонат міста з баскетболу

 10.03.2023р. команда дівчат нашого ліцею впевнено перемогла в Чемпіонаті міста з баскетболу серед команд загальноосвітніх закладів. У складі команди були дівчатка нашого класу: Безверха Аліса, Гончарук Марійка, Дем`яненко Карина, Драчук Даша, Засядько Яна. 

Вітаємо чемпіонок!!!




четвер, 9 березня 2023 р.

Привітання для дівчаток

 З настанням весни пробуджується природа. Поряд з красою вона несе нам радість. І, звичайно, початок весни знаменний святом. Тож дівчатка класу не залишились поза увагою хлопців, які адресували їм теплі слова привітань та квіти.





вівторок, 7 березня 2023 р.

День іменинника

 5 березня святкувала день народження Засядько Яніна. Довелось привітати Яну в дещо незвичайних умовах - в укритті. То ж, Яночко, бажаємо тобі, насамперед, мирного неба, щасливого дитинства та здійснення мрій!