четвер, 28 грудня 2023 р.

Новорічне свято

       Україна колядує! Колядує вся земля! 

Співали і ми колядку на новорічному святі та привітали з Різдвом Христовим і Новим роком усіх присутніх у залі.

Хай дзвін кришталевий Різдвяних цих днів
Несе тільки радість і щастя у дім.
Нехай новорічна чудова пора
Буде джерелом достатку й добра.

Хай квітне любов і достаток в сім`ї, 
Оточують друзі на рідній землі, 
Здоров`я зичимо і років без ліку, 
Господньої ласки на многії літа!









                   

вівторок, 26 грудня 2023 р.

Новорічні розваги "Зима іде - свята веде"

 


      От і добігає до кінця 2023 рік... Попереду Новий рік... Тому з цієї нагоди в класі провели новорічні розваги. Це були цікаві конкурси-змагання між командами "Ялинка" та "Сніжинка", в яких діти навчались працювати разом, вболівати один за одного, підтримувати командний дух. 

За допомогою повітряної кульки переносили і складали паперові стаканчики.


Складали пазли "Зимовий етюд".


В конкурсі "Новорічний калейдоскоп" необхідно було написати якнайбільше слів на зимову тематику.


Вгадували різні звуки.



Вгадували слова.



Робили ланцюжок із скрепок: хто зробить довший.


Вгадували предмети.



Грали в "зіпсованого" телефона.



Змагалися, хто більше дасть правильних відповідей.



Сюрпризом для дітей став новорічний стіл, який організували батьки.





А яке ж свято без подарунків? Тому батьки потурбувались і про подарунки.





       Новорічні розваги принесли дітям радість та позитивні емоції. 

      Щира вдячність мамам наших учнів: Глущенко Лєні Анатоліївні, Воложаніній Тетяні Володимирівні, Сірій Наталії Олександрівні, які надали допомогу в організації і проведенні такого чудового заходу для дітей.

День іменинника


    23 грудня святкувала день народження Безверха Аліса. То ж Аліса приймала вітання та побажання від однокласників: міцного здоров`я, успіхів у навчанні, мирного неба, здійснення мрій. З днем народження!



 

четвер, 21 грудня 2023 р.

"Різдвяні зустрічі"

      20.12.2023 року відбувся турнір "Різдвяні зустрічі" серед дівчат 5-6 класів з баскетболу 3х3. В ньому брали участь три команди, ігри видались дуже цікавими. Результати турніру: 1 місце - 6Б клас, 2 місце - збірна 5-х класів, 3 місце - 6В клас. Турнір організував та провів вчитель Батланов С.М.

    Ура! Ми - переможці! Склад команди: Безверха Аліса, Драчук Даша, Гончарук Марійка, Кучер Настя. Дівчатка - ви супер! Молодці!!! Так тримати!



І знову перемоги!

 Учні класу - дуже талановиті діти. 

      Вітаємо Аню Грицевську, яка нагороджена Дипломом І ступеня за участь  в конкурсі виконавської майстерності фортепіанної музики "Музика єднає світ".


       А також вітаємо Дениса Бабіченка за зайняте ІІ місце в турнірі з боротьби дзюдо, присвяченому пам`яті воїна-героя Максима Бульби, який загинув за Україну.

середа, 20 грудня 2023 р.

Квіти для Перемоги

Комунальний заклад "Кам'янський ліцей №1 Кам'янської міської ради Черкаської області" став учасником благодійного освітнього проєкту Flowers4school, який спрямований на озеленення українських шкіл від квіткових виробників Нідерландів та України.Головна місія проєкту - це познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, і покаже їм, що садівництво - це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.

Висадка цибулин від Flowers4School - це справжнє свято, у якому діти зможуть висаджувати квіти у шкільному саду або клумбі. Навесні вони зможуть на власні очі побачити, як пагони з’являються з квіткових цибулин і дають дивовижно красиві квіти. Вони побачать, яку красу вони змогли виростити власними руками і будуть в захваті.
Flowers4school - це коробка з цибулинами квітів (до 500 шт.), яка містить велику колекцію: тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів. У коробці також буде інструкція про посадку та допоміжні матеріали.