субота, 31 грудня 2022 р.

Новорічне свято


   От і скінчився 2022 рік - рік нелегких випробувань і для дорослих, і для дітей. Але свято є свято, якому радіють діти. Тому завітало воно і до нашого класу. На дітей чекали сюрпризи: це і солодкий стіл, безпрограшна новорічна лотарея, ну, і звичайно, на Новий рік без солодких подарунків аж ніяк. Було приємно бачити усміхнені обличчя дітей та очі, які сяяли від радості. Це була гарна нагода привітати один одного з Новим роком.








вівторок, 27 грудня 2022 р.

Прощання з однокласницею, яка повертається до свого міста

 Сьогодні ми попрощалися з Немчиновою Поліною, яка після вимушеного перебування через війну в нашому місті повертається до рідного Харкова. Учні класу тепло відгукнулись про Полінку, побажали їй всього найкращого і напам`ять про себе залишили подаруночки. 







А ще ми запам`ятаємо Полінку як талановиту дівчинку. 
Нехай їй в усьому щастить!


субота, 24 грудня 2022 р.

День іменинника

 23 грудня учні класу привітали з днем народження Безверху Алісу. Іменинниці бажали всього-всього, але в першу чергу миру та ясного мирного неба. 







вівторок, 20 грудня 2022 р.

Ой, хто, хто Миколая любить?

 Добрі свята приходять в дім. От і до учнів класу 19 грудня завітав Святий Миколай зі своїми помічниками-волонтерами та відданим захисником Патроном. Вони подарували неймовірні емоції. Не залишив Миколай жодну дитину без подарунка, наказав, щоб діти були слухняними, тож і наступного року завітає.









вівторок, 13 грудня 2022 р.

Андріївські вечорниці

 13 грудня 2022 року в Кам'янському ліцеї №1 відбулося народознавче свято для учнів 5-А і 5-Б класів "На Андрія повсякчас вечорниці кличуть нас". Як і на справжніх вечорницях, діти багато жартували, загадували загадки, ворожили, співали веселих пісень,танцювали. Але найбільше дітям сподобався обряд кусання запашної калити, яку охороняв пан Калитинський. 

Шануймо українські традиції!











неділя, 11 грудня 2022 р.

"Твоє право, твій обов`язок"

 В рамках тижня правових знань учні класу ознайомились в бібліотеці ліцею з виставкою літератури на правову тематику "Твоє право, твій обов`язок".




четвер, 8 грудня 2022 р.

7 грудня - День української хустки

 Час спливає непомітно, життя розкидає нас по світах, а мамина хустка, як оберіг, як пам`ять роду, супроводжує і не дає забути історію, традиції свого роду-народу.





Козацькі забави

 

  До Дня Збройних Сил України для учнів нашого класу були проведені козацькі забави "Мужність і відвага крізь віки"( вчитель фізичної культури Батланов С.М.). Учні з великим задоволенням змагалися у спритності, кмітливості, силі та інтелекті і показали чудовий результат, а також донатили для ЗСУ. Разом до Перемоги!!!