пʼятниця, 25 листопада 2022 р.

“Голодні роки 1932-1933 в нашому краї”


Ніколи не стерти з пам`яті українського народу голодомор 1932-1933 років. Про ці голодні роки в нашому краї учні класу більше дізнались під час екскурсії до історичного музею ліцею. Вчителька історії Поліщук М.В. розказала дітям про голодомор, ознайомила з літературою місцевих краєзнавців, які в своїх працях висвітлили трагедію українського народу.







День Гідності і Свободи

 21 листопада - День Гідності і Свободи. Цій даті була приурочена екскурсія учнів класу до історичного музею ліцею. Вчителька історії Поліщук Марина Віталіївна ознайомила дітей з темою “Герої нашого краю в боротьбі за свободу України".








четвер, 24 листопада 2022 р.

Акція "Окопна свічка для захисника україни"




 Учні класу взяли участь в наданні допомоги матеріалами для виготовлення окопних свічок. Разом до Перемоги!!!

неділя, 20 листопада 2022 р.

"Безпечна дорога"

    В рамках тижня безпеки дорожнього руху діти пригадали правила дорожнього руху та під керівництвом вчителя робототехніки Жиленка Олександра Олександровича виготовили роботів-світлофорів.




середа, 16 листопада 2022 р.

Година спілкування "Всі ми різні, всі ми рівні!"

 З нагоди Міжнародного дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, звичок толерантної поведінки соціальним педагогом Шкворець Л. Д. було проведено годину спілкування з учнями класу "Всі ми різні, всі ми рівні". Учні переглянули і активно обговорили відеоролики "Всі ми рівні, всі ми різні" та "Подарунок". Створили асоціативний ряд до слова "толерантність". Завзято виконали інтерактивні вправи за допомогою своїх цифрових пристроїв. Соціальний педагог ознайомила п'ятикласників з порадами щодо розвитку звичок толерантної поведінки. На завершення учні поринули у вебквест з даної тематики.







Проведений захід дав можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.
Будьмо толерантними!!!

четвер, 10 листопада 2022 р.

середа, 9 листопада 2022 р.

9 листопада - день писемності та української мови

 З учнями класу вчителька української мови та літератури Небилиця Леся Михайлівна провела мовну вікторину " Слово відмикає серце".









А також діти відвідали виставку літератури в бібліотеці ліцею "Бринить-співає наша мова, чарує, тішить і бринить".





"Без сім`ї і свого роду - немає нації, народу"

 На проведеній виховній годині зупинилися на таких поняттях як сім`я, родина, рід. Діти зрозуміли, що дерево тримається корінням, а людина - сім`єю (українське прислів`я).




неділя, 6 листопада 2022 р.

День іменинника

    З днем народження учні класу привітали іменинників, які народилися в жовтні та листопаді. 
Це: Гейко Аліса, Яровенко Захар, Дем`яненко Карина.